Helenius tidobler sin AaB-løn i Aston Villa

Nicklas Helenius fejrede sin kontrakt med Aston Villa på en typisk engelsk restaurant i Birmingham, hvor han sammen med sin agent, Mads Bach Lund, skyllede en cheeseburger ned med en fadøl og forsøgte at få fat i en oplader til sin telefon.

Jo, jo. Der blev rigtig spillet flottenhejmer, inden de sammen fløj til Kastrup, videre til Billund og tog en bil til Aalborg for at pakke inden den mere permanente afrejse til Birmingham. Oven på underskivelsen af aftalen i går er der da også rigeligt at flotte sig med for Nicklas Helenius, der kan gange sin nuværende AaB-løn med 10 og lægge en sjat oveni, når han skal beregne sin indkomst i Aston Villa.

Ifølge BTs engelske kilder, der under hele forløbet har vist sig særdeles velorienterede, kan Nicklas Helenius hver måned sætte 60.000 pund svarende til lidt mere end 520.000 kr. ind på sin konto, hvilket svarer til lidt mere end 6,2 mio. kroner i årsløn. En pæn stigning i forhold til de 50.000 kr. han har fået i månedsløn i AaB.

Tilsyneladende lidt genert, men også både stolt og glad, stillede han i går op foran fotograferne i Aston Villas hovedkvarter og gav sit første interview til klubbens hjemmeside, hvor han afslørede, at han ikke bare var kommet uforberedt til klubben, men virkelig havde sat sig ind i tingene og allerede sidst i marts havde været på Villa Park for at se hjemmeholdet tabe 1-2 til Liverpool.

- Det er en stor mulighed for mig. Det er en drøm for mig at spille i Premier League i en klub med en historie som Aston Villas. Jeg vil vise fansene, at jeg er sulten efter det her, og jeg er meget stolt over at blive Villa-spiller, siger Nicklas Helenius.

Drømmen om udlandet har han altid haft, men at den gik i opfyldelse allerede nu, kommer bag på ham.

- Jeg har tænkt, at når jeg var omkring 28, så ville jeg måske kunne komme til Premier League, når jeg havde vist mig frem i dansk fodbold. Men nu har jeg chancen, og jeg tror, det er den rigtige klub for mig med alle de unge spillere, der vil gøre det godt og skabe noget sammen, siger 22-årige Nicklas Helenius.

Nicklas Helenius bliver i Aston Villa holdkammerat med Jores Okore, der 13. juni også underskrev en kontrakt med klubben, og i angrebet skal han kæmpe med spillere som Gabriel Agbonlahor, Andreas Weimann, Charles N’Zogbia og topscorer Christian Benteke om en plads på holdet.

Med mindre en eller flere af dem skulle blive solgt i løbet af sommeren, sådan som der er stærke rygter om - især for Christian Benteke.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip