Helikopter og hundepatrulje leder efter Kurt: Frygter der er sket ham noget

OPDATERET ONSDAG KLOKKEN 13.19: Politiet har afblæst deres eftersøgning, da de onsdag eftermiddag har fundet liget af den 73-årige i en dyreindhegning i naturområdet mellem Tueholmsøen og Holbækmotorvejen. Læs mere her: 73-årige Kurt fundet død i dyreindhegning: Kan være stanget ihjel af vædder

I den københavnske forstadskommune Vallensbæk søger politiet med helikopter og hundepatrulje efter en 73-årig mand, der i formiddags forlod sit hjem for at gå en tur i området.

Det drejer sig om Kurt Robert Jørgensen, der ikke er vendt hjem fra sin gåtur, og derfor har Københavns Vestegns Politi nu travlt med at gennemsøge de grønne områder ved Vallensbæk søerne, mosen, Kongsholmsparken og Albertslunds Bjerget i Vallensbæk.

Politiet opfordrer på Twitter borgere til ikke at forsøge at hjælpe med i eftersøgningen, da man derved risikerer at få ødelagt hundenes spor.

Til BT forklarer vagtchefen, at det var den 73-åriges hustru, der meldte manden savnet.

- Han plejer at gå en tur i området, og nu er han ikke vendt tilbage. Det gør, at familien bliver foruroliget, og vi har mistanke om, at der kan være sket ham noget, som gør, at han kan være kommet til skade, siger vagtchef Dan Houtved til BT.

Københavns Vestegns Politi har givet følgende signalement af Kurt Robert Jørgensen:

Mand, 73 år, almindelig af bygning, 175 cm. høj, gråsprængt hår, overskægt. Han var iført mørkebrun/grøn kasket, mens han havde brune Ecco-sko på fødderne. Han havde en blå og en sort stavgangsstav, da han forsvandt ved omkring 10-tiden i formiddags.

Man kan kontakte politiet på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip