Helikopter tilkaldt efter motorvejsulykke ved Vejle

Motorvejen E45 ved Vejle er sidst på eftermiddagen lørdag igen åben i alle spor, efter at en færdselsulykke tidligere på dagen lukkede begge spor. Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

Kort efter ulykken var der frygt for en alvorlig tilskadekommen, og der blev derfor tilkaldt en helikopter til stedet, oplyser politiets vagthavende, Martin Rasmussen.

- To biler kommer kørende i samme retning sydgående. Den ene forsøger en overhaling, men det går ikke helt efter hensigten. Så snitter han lige den forankørende, der så kommer ud af kurs, rammer autoværnet og ruller rundt, siger han om forløbet.

I den bil, der blev ramt, sad der en mand og en kvinde, og politiet frygtede i første omgang, at manden var slemt tilskadekommen. Det viste sig senere, at han kun havde pådraget sig lettere skader, og helikopteren blev sendt væk uden patienter i.

- Helikopteren blev rekvireret, og den landede også, men der blev ikke brug for den, fortæller Martin Rasmussen.

Kvinden i bilen er også lettere tilskadekommen, oplyser han.

Umiddelbart efter ulykken blev motorvejen spærret i begge spor. Spærringen blev hurtigt fjernet for de nordgående spor samt det ene sydgående, og ifølge Martin Rasmussen er også det sidste spor i den sydgående retning åbnet igen.

Vejdirektoratet advarer om, at det kan tage lidt tid, før al trafik igen glider let og anbefaler derfor, at man kører afsted i god tid, hvis man skal forbi den strækning.

/ritzau/

Dagens Gossip