Helikoptere søger efter forsvundne i Øresund

Både de danske og svenske indsatsstyrker er i området for at lede efter de tre personer, der ifølge SOK var ombord på båden. Præcist hvad der er sket, vides endnu ikke. 

- Vi assisterer svenskerne og leder efter tre personer. Vi har sendt en helikopter og en båd ved navn Airport Rescue fra Kastrup Lufthavn, siger statsvagten ved SOK.

Da de blot assisterer svenskerne i deres redningsaktion ved de på nuværende tidspunkt meget lidt om episoden, ligesom det ikke vides, hvem de tre personer i båden er. 

Ifølge svenske expressen.se fik Søredningscentralen i Sverige en melding om en båd, der var ved at synke, omkring kl. 14.30. Men signalet fra båden var dårligt.

- Vi fik meldingen over VHS-radioen. Men der var støj på linjen og dårlig lyd. Vi ved meget lidt, siger redningsleder Birgitta Rosander til Expressen, der også melder at der i alt er fire både og to helikoptere med i eftersøgningen. 

- Vandet er meget koldt, men overlevelsen afhænger af, hvordan de er påklædt, deres kondition og alder. Og lige nu ved vi ingenting om de tre forsvundne personer, siger statsvagten i Danmark. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip