Helle Thorning festede med rapperne fra Suspekt til DMA

Skrevet af admin

08/11/2015

Mest læste i dag

Det dryssede med masser af stjerne- og statsministerstøv, da Danish Music Awards løb af stablen lørdag aften.

De danske kendisser stimlede af sted til musikfesten og fejrede hinanden, da priser som "årets udgivelse", "årets sangskriver" og "årets publikumspris" blev uddelt.

Suspekt var en af aftenens helt store vindere, og det fejrede Emil Simonsen fra rapgruppen på en storsmilende selfie sammen med en af sine nyvundne statuetter og tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt (S), der var med til at overrække den hårdkogte Albertslund-gruppe en pris.

- Hvor er det fedt, at man både kan blive statsminister og rockstjerne, når man kommer fra Vestegnen, lød det fra hende på scenen.

Blandt rapdrengene var den 48-årige Ishøj-kvinde en populær dame, der som skinken i en sandwich poserede mellem Simonsen og Anders Bai Duelund og holdt en af deres priser i hånden på et andet billede.

- Hvis du vidste, hvad der blev sagt, lød teksten til fotoet af trekløveret.

Også de musikalske makkere Mads Langer og Quadron-sangerinden Coco O. var med til musikfesten og havde taget hinanden under armen.

- Danish Music Awards med bedstevennen Mads Langer, skrev sangerinden efterfulgt af et hjerte og hashtagget "party party" til et rød løberbillede af hende og den 31-årige hitmager, mens den tidligere X Factor-dommer Ida Corr var klar til at feste igennem med sangveninden Clara-Sofie.

- DMA, jublede 38-årige Corr efterfulgt af et hjerte og hashtagget ”lørdagsfest”.

Se billederne her:

https://instagram.com/p/9zKEckwLMU/?taken-by=klamfyr

https://instagram.com/p/90bnLPnF5z/?taken-by=magspacks

https://instagram.com/p/9y2jrdRF0z/?taken-by=cocoowino

https://instagram.com/p/9yzMimCS0o/?taken-by=idacorr

/ritzau/FOKUS