Heller ikke politiet havde problemer med United

Skrevet af admin

19/02/2016

Dagens topnyheder

Det var en flok skuffede Manchester United-tilhængere, der torsdag aften forlod MCH Arena efter deres klubs nederlag på 1-2 til FC Midtjylland.

Men de engelske fans tog det overraskende resultat med fatning, og bortset fra et par småepisoder har de opført sig eksemplarisk, lyder det fra Lars Even, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Omkring 800 engelske tilhængere havde taget turen over Nordsøen og betalt de cirka 700 kroner, som det i dagens anledning kostede at komme ind på stadion for at overvære Europa League-opgøret.

- Langt de fleste satte sig umiddelbart efter slutfløjtet i busser, som transporterede dem til lufthavne. I øjeblikket er der vel omkring 30-40 engelske fans i Herning, men der er tale om et modent publikum, som ikke skaber problemer, siger Lars Even kort efter midnat til Ritzau.

På grund af Manchester Uniteds popularitet herhjemme havde FC Midtjylland til de tilrejsende fans store utilfredshed sat billetpriserne kraftigt i vejret, og for to af udeholdets tilhængere blev turen til det midtjyske endnu dyrere.

- Vi har foretaget to anholdelser i forbindelse med kampen. Før kampen skabte en United-tilhænger lidt uro i gågaden i Herning, og han havde også noget fyrværkeri af en slags på sig. Og under kampen blev en anden fan anholdt, efter at han havde kastet en øldåse, fortæller Lars Even.

Begge United-tilhængere har forladt politistationen igen. Hver med en bøde på omkring 1000 kroner i lommen ifølge vagtchefen.

/ritzau/