Helmig-familien bryder loven: Har fået ulovlige tatoveringer

Det er højest sandsynlig glæden over at være en samlet familie igen, der har fået den århusianske popprins, hans brevkasse-kone og deres børn til at lade sig tatovere med det samme motiv. Det skriver Se og Hør.

På Instagram har Renée Toft Simonsens 20-årige datter Ulrikke, der er gået i sin mors fodspor og arbejder som model, lagt forskellige fotos ud, der viser familiens nye fælles tatoveringer. På billedet, som ses nederst på siden, står Helmig-familien tæt op ad hinanden og flasher deres tusser - to firkanter med en prik.       .

LÆS OGSÅ: Renée Toft Simonsen taler over sig i brevkasse: Vi er sammen igen

Helmigs tatoo sidder på langemanden, mens Renée har fået håndleddet udsmykket. Ulrikke har fået den lavet på halsen under øret, mens familiens mindste medlem 15-årige Huge, som er Renée og Helmigs fællesbarn, er blevet tatoveret på håndryggen.

Hvis tatoveringerne er ægte, har den glade familie overtrådt loven, som siger, at det er forbudt med tatoveringer i hovedet, på halsen og på hænderne. Og oven i det kommer, at det er ulovligt at tatovere på personer under 18 år.

LÆS OGSÅ: Renée Toft masseret i skeden: 'Grænseoverskridende og fantastisk'

Formanden for Dansk Tatovør Laug siger følgende til Se og Hør:

- Hvis man har tatoveret en 15-årig - og oven i købet på hånden - håber jeg, man bliver meldt til politiet og kommer i fængsel, siger han til ugebladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ud fra kommentarer på Instagram tyder det på, at det er den 20-årige model, som har designet tatoveringerne, som høster ros på Instagram. 

SE ALLE BILLEDERNE AF TATOVERINGERNE NEDENFOR:

Dagens Gossip