Helmig: Jeg er 100 procent single

Efter bruddet med ekskonen, Renée Toft Simonsen, er popsangeren Thomas Helmig tilbage som solist i både musikken og privatlivet.

Trods svirende rygter afviser popsangeren dog i et interview med Jyllands-Posten, at nogen af dem har fået nye partnere.

- Selvom vi er blevet koblet sammen med alle mulige, er jeg et hundred procent single, og det er min kone - eller min eks - for øvrigt også, siger han til Jyllands-Posten.

I september offentliggjorde parret deres skilsmisse via en pressemeddelelse, men bruddet skete reelt tidligere på året.

- Det er efterhånden så lang tid siden, at vi gik fra hinanden, at jeg ikke længere føler mig rundt på gulvet. Jeg er okay kørende, men jeg har det også sådan, at jeg rent følelsesmæssigt er mere på vippen, end jeg har været på andre tidspunkter, afslører han.

Parret har da heller ikke sluppet hinanden helt endnu.

- Hun er min bedste ven, og jeg er hendes bedste ven. Det er der ikke ændret en skid ved. Jeg taler stadig med hende om en bog, jeg er begejstret for, og hvis jeg skal i biffen, er det hende, jeg inviterer med. Den del af vores liv har ikke ændret sig, men jeg lægger mig til at sove i en anden seng end hendes. That'a it, siger han til Jyllands-Posten.

Thomas Helmig er i næste uge aktuel med det nye soloalbum "KH Helmig". I bookletten til albummet kommer Helmig med en særlig tak til Renée Toft Simonsen.

Newspaq

Dagens Gossip