Heltemodig 13-årig redder hunds liv, da den sidder fast i glohed bil

En tankeløs handling fra en hundeejer havde nær kostet en stakkels mastiff-hund livet. Det skriver Metro.co.uk

Den britiske hundeejer havde efterladt sin store hund bilen, mens hun løb et hurtigt ærinde.

Men bilen var varm og ruderne lukkede, så det blev hurtigt mere og mere uudholdeligt for den stakkel hund at sidde indespærret.

Til sidst smadrede den store hund en af sideruderne i desperation og hoppede ud af den glohede bil.

Men i springet satte hundens halsbånd sig fast i den knuste rude, og med ét hang den hjælpeløst fast, mens halsbåndet strammede til.

Heldigvis var hjælpen nær. For på den anden siden af gaden passerede 13-årige Bradley North forbi sammen med sine venner.

Artiklen fortsætter under billedet

Da Bradley så den lidende hund, handlede han hurtigt og løb over gaden, hvor den unge skoledreng reddede hundens liv ved at løsne dens halsbånd.

Herefter ventede han 15 minutter ved den forskrækkede hund, inden dens ejer kom tilbage.

- Da jeg først så hunden, troede jeg, at vinduet bare var rullet ned, men der var glasskår over alt, og den strakte sine forpoter frem mod os for hjælp, fortalte Bradley North til Metro.

- Jeg fik den løftet en smule op, så den ikke længere var ved at blive hængt i sit halsbånd, og tilsidst lykkes det mig at knappe halsbåndet op og redde ham. Jeg ventede efterfølgende 15 minutter på ejeren, og hun takkede mig mange gange for at redde ham. Efterfølgende hjalp jeg hende med at feje glasset op, fortæller Bradley North.

Bradley er selv hundeelsker og ejer en Staffordshire Bull Terrier ved navn Keyser. Han insisterer derfor på, at hans hjælp var det mindste, han kunne gøre, og at han forventer, at andre selvfølgelig ville have gjort det samme.

- Jeg havde virkelig ondt af hunden, da jeg så den, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvis min egen hund havde været i en lignende situation.

Artiklen fortsætter under billedet

Siden episoden er det væltet ind med ros til Bradley.

- Siden billederne er blevet lagt ud online, har jeg modtaget mange rigtig søde beskeder, hvor der står, at jeg har været modig. Mine venner har også rost mig for, hvad jeg gjorde. Jeg havde aldrig forventet, at det ville få så meget opmærksomhed, siger han.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip