Hembo nægter undskyldning: Utilstedeligt, DCU

Samtidig kritiserer han det ægtepar, hvis bil team Christina Watches-Onfone rytteren torpederede.

- Det er derfor helt utilstedeligt af DCU, at bede mig undskylde for min opførsel i relation til uheldet. Især fordi jeg slet ikke er blevet spurgt om en redegørelse for hændelsesforløbet af DCU, skriver Hembo i pressemeddelelsen.

Reaktionen kommer, efter DCU-formand Niels Sørensen har kritiseret holdejeren for sin opførsel efter ulykken.

- Jeg kan godt forstå, at man umiddelbart kan blive frustreret og kan være lidt oppe og køre, men jeg er simpelthen ikke enig i, at sikkerheden i vores løb skulle være dårligere end ude i Europa, og jeg synes, Claus Hembo skylder folkene i Aalborg en undskyldning, men det står ham selvfølgelig frit for, siger Niels Sørensen.

Claus Hembo kritiserer i pressemeddelelsen det ægtepar, der ifølge holdejeren blev siddende i bilen, mens cykelrytteren sad blødende ved siden af bilen.

- Det er min klare opfattelse, at det pågældende par, udviste en passivitet, der i værste fald er strafbar, i bedste fald er moralsk anstødelig. Naturligvis burde de aktivt have hjulpet Stefan Schumacher. Det samme forhold gør sig gældende for øvrige passerende, der måtte have observeret uheldet, skriver Hembo, der også kritiserer løbets officials for ikke at have tilset den skadede cykelrytter.

- En forkommen Stefan Schumacher sidder stærkt blødende fra hoved og skulder op ad bilen, som han har ramt. Vi observerer ingen officielle løbsvogne, løbsdoktorer, DCU-medarbejdere, andre servicebiler og hvem der i øvrigt måtte have passeret. Hvis nogen eventuelt har været stoppet op, har man trods Stefan Schumachers tilstand valgt at køre videre. Ægteparret, hvis bil Schumacher er kollideret med, sidder passive i deres bil.

Alligevel bliver der ingen politianmeldelse ud af sagen.

- Vi har dog besluttet ikke at optrappe vores i forvejen anspændte forhold til DCU, i håbet om at den nyvalgte formand, Niels Sørensen og vi, kan få det fundamentalt gode forhold, som verdens højst rangerende Continentalhold (CQRanking.com) og dets specialforbund burde have til hinanden, med det fælles formål at udvikle dansk cykelsport, lyder det i pressemeddelelsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip