Hemmelig snigskytte rydder ud i toppen af Islamisk Stat

Ingen ved tilsyneladende, hvem manden - eller mændene - er.

Men efter en stribe angreb på højtrangerende folk i terrornetværket Islamisk Stat, går snakken om, at en ekstremt dygtig snigskytte er på spil.

I løbet af få uger er intet mindre end tre kommandører i netværkets “afdeling” i Libyen blevet snigmyrdet fra lang afstand, skriver The Telegraph

Drabene skal eftersigende have skabt en del panik blandt Islamisk Stats styrker i byen Sirte. Netværket har anholdt og henrettet flere mennesker for at finde frem til snigskytten.

Den seneste, der er blevet myrdet af den formodede snigskytte, er Abdullah Hamad Al-Ansari, som blev skudt den 23. januar, da han forlod byens moské.

Tidligere på måneden blev Hamad Abdel Hady dræbt i Sirte af snigskytten. Han faldt for kuglerne uden for et hospital. Det skabte ifølge The Telegraph en anseelig panik blandt Islamisk Stats krigere i byen.

- De skød tilfældigt i luften for at skræmme indbyggerne, mens de ledte efter snigskytten, siger et øjenvidne til web-sitet al-Wasat.

Læs også: En ekstremt dygtig skarpskytte redder far og søn fra at blive halshugget af Islamisk Stat 

Det er angiveligt kun få af byens indbyggere, der støtter Islamisk Stat. Derfor har historien om den mystiske skytte spredt sig som en steppebrand i lokalbefolkningen.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip