Hendes baby begyndte at skrige hysterisk på offentlig toilet - fik et chok, da hun løftede måtten

Hayley Turner, en britisk mor, ville tidligere på måneden skifte sin lille søn på et offentligt toilet.

Hun fandt derfor et puslerum og lagde sønnen Samuel til rette for at skifte ham, men da begyndte han at skrige som en gal.

- I dag skiftede jeg Samuels ble på på en offentlig pusleplads, et sted jeg stolede på ville være sikkert at bruge. Da jeg lagde ham ned, begyndte han at skrige. Jeg slog det hen med, at han sikkert bare var træt, kold eller gnaven, så jeg skiftede ham hurtigst muligt, så jeg kunne give ham et kram og berolige ham, skriver moderen på sin facebookvæg.

Hun tænkte altså, at han nok bare opførte sig, som babyer jo gør - lige indtil hun løftede ham fra pladsen og så, at hans ryg var ildrød og plettet.

- Det viser sig så, at en eller anden idiot syntes, det ville være sjovt, at plante lange tegnestifter under og igennem måtten, skrev den oprevede mor på sin facebookvæg.

- Og fordi han ikke er gammel nok til at kunne fortælle mig det i situationen, så ligner han nu en nålepude med fem huller i sig i alt. 'Vred' er ikke dækkende for mine følelser lige nu, uddyber hun.

Først var opslaget skrevet i raseri over hændelsen, men hun har senere fundet ud af, at der er sket noget lignende flere andre steder i landet, hvor folk har gjort en syg spøg ud af at “prikke til babyer”.

- Jeg lægger ikke normalt opslag ud som dette, men jeg tænker, at hvis det kan ske for mig, så kan det også ske for andre, så jeg vil sprede advarslen, så det ikke sker for andre i fremtiden.

Nu har over 100.000 brugere derfor delt Hayleys opslag som en advarsel til andre forældre, som desværre bør tjekke puslemåtten, inden de lægger deres barn på den.

Læs også: Mor fulgte sin mavefornemmelse og søgte straks hjælp, da sønnen fik et mærkeligt udslæt

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip