Hendes børn leger på badeværelset - pludselig sker ulykken

I flere artikler i løbet af de senere dage har svenske Aftonbladet beskrevet situationer, hvor brusevægge er splintret uden varsel til fare for børn og voksnes sikkerhed.  

En af dem, der har oplevet det, er den 26-årige Johanna Wallin. I december sidste år legede hun gemmeleg med børnene og deres bedstemor i hjemmet i Göteborg.

Hendes treårige datter havde gemt sig i brusebadet. Da lillebroren på halvandet år tog fat i håndtaget til døren i glasbrusenichen for at finde sin søster, splintredes glasset i tusind stykker.

- Vi hørte verdens højeste brag og forstod først ingenting. Jeg var så bange, at jeg blev helt lammet. Da vi fandt dem i badeværelset, tror jeg, jeg først råbte noget a la “Stå stille, rør jer ikke!”, fortæller den 26-årige mor.

Børnene græd af frygt. Begge var blevet ramt af glasskår, der havde ramt i håret og på overkroppen. Den ubehagelige begivenhed bliver der stadig talt om i det nye hjem. Især den treårige datter nævner tit episoden.

Familien har siden december været i løbende kontakt med virksomheden, der producere glasnichen.

Læs også: 6-årig dreng skulle bare have fjernet en tand - døde i kirurgens hænder 

De har fået en økonomisk erstatning, fordi de ikke ønskede at få en ny bruseniche af samme mærke ind i hjemmet. I stedet har de fået et badeforhæng.

- Det bør ikke kunne ske. Det er meget ubehageligt, og det kunne være gået meget værre, lyder det fra Johanna Wallin.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip