Hendes børn sagde ikke tak til ekspedienten - så smed hun deres is i skraldespanden

”I dag er jeg den ondeste mor i verden”

Sådan indleder Jaime Primak Sullivan, der er mor til tre børn i alderen fem til otte år, i et opslag på sin Facebook-profil. Opslaget er efterfølgende gået viralt.

Hun røg nemlig helt op i det røde felt, da hun forleden skulle købe is til sine børn. For der var noget, som hendes børn ikke gjorde, der fik hende til at smide deres is direkte i skraldespanden.

-Jeg tog børnene med til Dairy Queen efter vi havde spist aftensmad. De bestilte deres valg af isdessert, og vi ventede i omkring fem minutter, før det blev vores tur Den unge dame (måske 17 år) gav hver af børnene deres is. Men ikke en børnene kiggede hende i øjnene. Ikke én sagde tak. Ikke til hende og ikke at mig, skrive Jaime Primak Sullivan i opslaget.

Læs også: Hvis du ser børn gøre dette med benene, så stop dem øjeblikkeligt

At ingen af børnene gad at sige tak til ekspedienten gik hendes så meget på, at hun følte, at hun måtte give dem en alvorlig lærestreg.

Så da de kom ud af isbutikken, tog hun børnenes is og smed lige ned i skraldespanden

De medførte automatisk et massehysteri fra børnene. Men Jaime Primak Sullivan ventede stille og roligt, til hendes børn blev stille og indså, at hun havde noget vigtigt at sige.

-Jeg forklarede, at en dag, hvis de var heldige, kunne det være dem, der havde et arbejde lige som den unge dame. Og jeg håber, at folk ville se dem. Virkelig ser dem. Kigge dem i øjnene og sige tak, skriver hun.

Børnene fik også at vide, at de nu var blevet så store, at de blev nødt til at tænke over deres manerer, at man grundlæggende skal udvise menneskelig anstændighed.

Se hele opslaget herunder:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip