Hendes kæreste kritiserede hendes krop konstant - så skrev hun dette brev til ham på Facebook

Brittaney Lynn Shane fra Dearmanville i USA var efter eget udsagn i et forhold, der på ingen måder var godt for hende. Hendes kæreste kritiserede, ifølge hende, hendes udseende konstant.

Nu er hendes åbne brev til ekskæresten på Facebook gået viralt.

Det er liket over 365.00 gange og delt knap 36.000 gange.

Opslaget lyder:

- Du fortalte mig altid, at jeg ikke så godt ud med langt hår, og at du foretrak piger med kort hår. Så jeg sørgede altid for, at mit hår var klippet over skuldrene.

Du grinte ad mig og sagde, at jeg så latterlig ud, da jeg farvede mit hår rødt, mens vi var sammen. Så en uge senere farvede jeg det blond igen.

Du pointerede altid, at jeg brugte for meget makeup (Eyeliner og mascara det meste af tiden). Så jeg holdt bare op med at tage det på.

Du sagde til mig, at tatoveringer og piercinger var usmagelige og grimme, og jeg prøvede at tage min navlepiercing ud, hver gang du så den. Så jeg tog alle mine piercinger ud og fik ikke flere tatoveringer.

Du fremhævede mine strækmærker, hver gang du havde chancen, så jeg gjorde alt for at holde dem skjult.

Du pointerede det, hver gang det så ud til, jeg havde taget på. Så jeg begyndte at spise mindre hver dag. Du pegede på enhver lille fejl, jeg havde. Til sidst mistede jeg den sidste smule selvtillid, jeg havde.

I næsten to år havde du overbevist mig om, at du var uopnåelig, og at jeg bare ikke var god nok, som jeg var. Jeg gjorde alt, jeg kunne for at være, som du ønskede. Jeg gjorde alt, du sagde, jeg skulle gøre. Det var stadig ikke godt nok. Du forlod mig for en yngre, kønnere pige. En, som du kunne forme, som du ønskede det. Ligesom du prøvede at gøre det med mig.

Og indtil for få måneder siden bebrejdede jeg mig selv for alt, der skete. Du bebrejdede mig også. Men endelig begynder jeg at se sandheden. Du var ikke uopnåelig. Det var jeg. Det var ikke mig, der ikke var god nok til dig. Det var dig, der ikke var god nok til mig. Du kunne ikke acceptere mig, som jeg var. Selvom jeg accepterede dig. Dine mange, mange, mange fejl og alt der var der.

Læs også: De hånede hendes kæreste og kaldte ham ‘fedberg’: Her er hendes rørende svar

Den eneste gang, jeg bad dig om at ændre noget, var, da jeg bad dig om at vise, at du faktisk brød dig om mig. Det gjorde du aldrig.

Så her er jeg et par måneder senere. Mit hår er vokset ned over skuldrene, og det er skinnende rødt. Jeg har fået en ny tatovering. Nye piercinger. Jeg er begyndt at tage makeup på igen. Jeg spiser, hvad end jeg vil og vejer 61 kg. Jeg har stadig mine strækmærker.

Og jeg har endelig fået min selvtillid.

Endelig kan jeg se mig selv, når jeg kigger mig i spejlet. Ikke den pige, du havde skab. Du har dit liv. Din nye kærlighed. Din side af vores historie. Men du har ikke længere mig. Ikke på nogen som helst måde.

Det er så svært for mig at stå frem om det her og erkende, at jeg blev så skrøbelig på grund af en fyr. Noget jeg altid har sagt, aldrig ville ske. Det er ydmygende overhovedet at tænke på, hvor langt jeg kom ned. Men jeg kom videre og jeg er endelig tilbage ved mit gamle jeg, og det giver mig styrken til at tale om det, slutter opdateringen.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip