Hendes mand kommer ind med tårer i øjnene - så læser hun brevet, han har i hånden

Brittany Lynn Garrett var i gang med at gøre sig klar til dagen, som hun gør alle andre morgener.

Men da hun kiggede op og så sin mand, Christopher, stå i døråbningen med sin søn på armen og tårer i øjnene, vidste hun, at noget var anderledes end normalt.

Så anderledes at hun nåede at tænke, at der var sket noget rigtig slemt. Det viste sig dog heldigvis at være det stik modsatte.

Christopher er en tidligere soldat, som fik knust sit bækken og nu er i gang med genoptræning. Han kan gå, men halter og har svært ved at udfolde sig fysisk. Bare noget som at slå græsplænen er hårdt.

I den ene hånd holdt Christopher et brev. Han forsikrede hurtigt Brittany Lynn Garret om, at der ikke var sket noget forfærdeligt.

Nogen havde derimod givet ham en meget dyr havetraktor, så han kunne slå plænen.

Brynne Lynn Garret har fortalt sin historie til Facebook-siden Love What Matters

Læs også: Alice p-skive var gået i stykker, så hun skrev tidspunkt på et stykke papir - fandt denne besked fra p-vagten i forruden http://www.dagens.dk/viralt/alices-p-skive-var-gået-i-stykker-så-hun-s...

- Jeg aner ikke, hvem de er, men de har set min 100 procent kamp-handicappede mand slå plæne med vores håndskubber en eller to gange om ugen og tænkte, at dette ville hjælpe med mere tid til de vigtigste ting i livet!!! TAK, HVEMEND DU ER!!!, lyder det fra den lykkelige kvinde.

Hun slutter opslaget med endnu en tak.

- Du aner ikke, hvor meget smerte det her vil skåne ham for!

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip