Hendes mave begyndte at vokse kort efter fødslen af sit andet barn: 24 dage senere finder lægerne dette

Den russiske kvinde Yulia Selina skulle for nyligt på hospitalet for at føde sit andet barn, drengen Dima. 

Trods sin tidligere erfaring med at føde, havde den 34-årige, unge kvinde fra Sankt Petersborg ikke regnet med den uhyggelige oplevelse, hun tog med sig fra fødegangen:

Der opstod komplikationer ved fødslen, som betød, at kvinden måtte få et kejsersnit, hvilket hun som sådan var okay med. Drengen kom til verden, sund og rask. 

Kort efter fødslen fik hun det til gengæld skidt. 

- Min mave begyndte at svulme op. Den blev endda større, end da jeg var ni måneder henne i graviditeten. Hver eneste gang jeg rørte mig, gjorde det vanvittigt ondt. Først troede jeg bare, at det var en naturlig reaktion på indgrebet, men til sidst kunne jeg ikke engang sidde op. Smerten fik mig til at skrige, fortæller kvinden ifølge sitet hefty.com

Lægerne fastholdt, at smerterne skyldtes kejsersnittet. 

(Artiklen fortsætter under billederne)

Læs også: Kvinde får en chokerende besked af lægen, der udførte kejsersnit på hende

Fotos: YouTube

Til sidst fastholdt kvinden, at hun ville undersøges.

Hun havde feber, og da nogle læger fra et andet hospital gik med til at scanne hende, fandt de en stor mængde væske i kvindens mave - og et fremmed objekt.

Lægerne var chokeret over at finde et stort stykke stof fra operationslejet inde i hende!

Efter en fem timer lang operation, hvor lægerne fjernede 2,5 liter puds og klædet, tog de chokerede læger billeder af fundet, der kunne have kostet kvinden livet. 

Yulia Selina er ligeledes chokeret over hændelsen. Hun vil gerne tilgive lægerne for at have begået en fejl, men har svært ved at forstå, hvordan det kunne lade sig gøre. 

Hun sagsøger derfor nu hospitalet, så det ikke sker igen mod andre.

Yulia Selina siger selv, at hun er skræmt ved tanken om, at hendes familie kunne være blevet efterladt uden en mor og kone.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip