Hendes søn blev dårlig ved bageren: Nu hylder hun Lene, som trådte til og ændrede situationen

Mandag formiddag måtte Ea Gram ringe efter en ambulance, da hendes søn fik en allergisk reaktion ved en bager i Esbjerg.

Det var en ulykkelig lille dreng, der ventede på hjælp, sammen med sin lige så ulykkelige mor, der var dybt bekymret for sønnen.

Bagerkunden, Lene, fik tilfældigvis øje på Ea og hendes søn og kom dem til undsætning på p-pladsen ved Højvangsbageren i Sædding.

Lene, som fortalte, at hun var sygeplejerske lagde hånden på den oprørte Ea, mens hun talte hende til ro. Sygeplejerskens rolige og venlige væsen gjorde en stor forskel for Ea Gram, der var meget ked af det.

Læs også: Betina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

Kort efter kom ambulancen og hentede mor og søn og kørte dem på hospitalet.

Efter den oplevelse har Ea Gram skrevet et takkebrev til Lene og delt det på Facebook i går i håbet om, at den hjælpsomme sygeplejerske læser det. Brevet kan læses nedest på siden.

Blot fem timer efter brevet var delt, havde Ea Gram fundet Lene med hjælp fra sine Facebookvenner, der delte de søde ord fra Lene over 2000 gange.

Ea Grams søn er frisk igen oven på den allergiske reaktion. Det var en skjult nød i en bolle, der gjorde ham dårlig, fremgår det af Ea Grams Facebookprofil.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip