Hendes søn kommer hjem med en indbydelse til en fødselsdag - da hun når lidt ned i teksten, trænger tårerne sig på

Tricia Klein fra Canada var rørt til tårer, da hun læste den fødselsdagsinvitation, hendes syv-årige søn kom hjem med tidligere på måneden.

Sønnen Timothy er autist og har ikke noget sprog. Han blev diagnosticeret, da han blot var to år gammel.

Fordi han har det svært ved at være samen med mange mennesker, da det overstimulerer hans sanser, har moderen ofte takket nej, når klassekammerater har inviteret ham til fødselsdagsfest. Men denne invitation var anderledes, rapporterer ABC News

Invitationen var fra moderen til kammeraten Carter.

- Carter sad ved siden af Timothy i skolen, og han snakker altid om ham. Jeg håber virkelig, han kan komme. Vi lejer en hoppeborg, hvor vi kan sætte en mindre hoppepude på for enden. Der vil også være vandballoner og vandpistoler. Måske kan Timothy komme tidligere den dag, hvis det er for meget med hele klassen. Lad mig vide, hvad du tænker, så vi kan finde ud af det, stod der i invitationen.

Tricia Klein delte det rørende brev på sin blog i sommer, men det er først den senere tid, at det er begyndt at cirkulere på sociale medier.

Læs også: Ældre hjemløs kvinde har svært ved at gå: Fremmed tager et billede, da politiet standser hende 

- Vi forældre til børn med specielle behov ved alt for godt, hvor ondt det gør på vores børn, når de føler sig uden for i sociale sammenhænge. Jeg kan ærligt sige, at min søn ikke har deltaget en eneste gang, skrev hun.

Men Timothy kom af sted til Carters fødselsdag. Han havde det rigtig sjovt.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip