Hendes tæer får nettet til at koge over: Kan du se hvorfor?

En kvinde fra Taiwan har fået rigeligt med internet-opmærksomhed, siden hun delte et billede af noget så almindelig som sine tæer.

Tæerne på den unge taiwanesiske kvinde er dog langt fra almindelige, for kast lige et blik på billeder ovenfor. Og nej. Det er ikke hendes hånd, selvom flere internetdebatører hårdnakket påstår noget andet. Det skriver Dailymail.

Kvinden er nemlig i besiddelse af 10 tæer, der ikke bare er lange, men ustyrlig lange. Faktisk er hendes anden tå på hver fod hele fem centimeter, hvilket er vanvittigt, når den uidentificerede kvinde selv kun er 151 centimeter høj.

Billederne dukkede første gang op på den kinesiske sprogside, Dcard og har siden spredt sig på internettet, hvor de har efterladt tusindevis af web-brugere målløse.

Faktisk er tæerne på kvinden så lange, at hun har tillært sig forskellige evner så som at sprede tæerne rekord meget, samt at flette dem – ligesom man fletter fingre. Og sidder du og tænker; 'Det er da ikke noget særligt', så smid lige strømperne og prøv engang.

Tæernes indehaver fortæller, at hendes forældre også har lange tæer, og at hun førhen troede at det var normalt.

I en kommentar til billedet fortæller hun:

- Da jeg var lille, troede jeg, at jeg havde normale tæer, og da jeg første gang så andres tæer, tænke jeg; hvorfor er deres tæer så korte, forklarer hun.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip