Henrik Duer: Jeg er ikke en helsefreak

Han lever af at hjælpe andre af med de overskydende kilo, men selv er livsstilscoachen Henrik Duer dog langt fra fanatisk.

- Mange tror, jeg er en helsefreak, men jeg spiser faktisk relativt meget slik og lever som de fleste andre, siger han.

Læs på IN.dk, hvorfor du tager på af at spise om natten

Henrik Duer fortæller, at han imødekommer sin søde tand, og at han har svært ved at styre, når lækkerierne er alt for tilgængelige.

Søde sager frister

Derfor kan børnenes fredagsslik også friste så meget, at det lige så stille forsvinder fra skabet hen over ugen i Henrik Duers hjem, og festlige lejligheder er også velkomne.

- I denne weekend har jeg også været til fest fredag, lørdag og søndag, fordi jeg snart fylder rundt, så jeg har ikke holdt mig tilbage, siger livsstilscoachen.

Han ved godt, at han lige skal tilbage på sporet igen, når hverdagen melder sig efter sådan nogle udskejelser, men han har aldrig dårlig samvittighed.

- Min vægt kan sagtens svinge omkring fem-seks kilo. Det betyder ikke noget andet end for ens egen forfængelighed, om man er tilpas med det, siger Henrik Duer.

Dyrk masser motion

Når det gælder motion, råder Henrik Duer alle til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

De foreskriver, at man skal være fysisk aktiv mindst en halv time hver dag, og at man mindst to gange om ugen skal dyrke motion med høj intensitet.

Få ni gode råd til en flad mave på IN.dk

Derudover kan det ifølge Henrik Duer være en god ide også at træne kondition, dyrke styrketræning, og at gå lange ture.

Livsstilscoachen er hen over efteråret med som oplægsholder, når hans nyuddannede fitnessinstruktør Kira Eggers afholder træningsseminarer landet over, hvor hun giver inspiration til personer, der ønsker et varigt vægttab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip