Henrik Sass frygter ikke ny PET-vurdering

Han har ikke hørt noget fra PET på det seneste og svarer med et smil på TV 2 News-reporterens spørgsmål om, hvorvidt han regner med at blive sikkerhedsgodkendt.

»Ja, det må jeg regne med,« siger Henrik Sass Larsen.

Det var som bekendt en SMS-korrespondance med Bandidos-rockeren Suzuki Torben, der rejste spørgsmålet om Henrik Sass Larsens sikkerhedsgodkendelse. Det fik i sidste ende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) til at vælge Sass fra, da ministerposterne skulle besættes, selv om man ikke behøver en sikkerhedsgodkendelse fra PET for at blive minister.

»Det var en umulig situation sidste gang, og det har været et langt forløb, men for mig er det nu et lukket kapitel,« siger Henrik Sass Larsen.

»I sin tid var det ikke muligt, men det er det nu,« understreger han.

Sass Larsen har tidligere langet ud efter bankerne, som han nu skal være minister for. Men han regner ikke med, at det bliver noget problem.

»Mine udtalelser står selvfølgelig fast, men det er sådan, at bankerne er en del af løsningen i Danmark, og det er de også fremover. De er i allerhøjeste grad en del af løsningen,« siger Henrik Sass Larsen, der ikke selv har udtrykt ønske om at blive netop erhvervs- og vækstminister.

»Man lægger ikke billet ind på sådan noget, det er noget, man bliver udpeget til. Det er Helle, der sætter holdet. Det er Helle, der står for forhandlingerne,« siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip