Henritte udsat for identitetstyveri - tyve har handlet for over 200.000 kroner

Det kan gå grueligt galt, hvis du får stjålet din pung. Det må Henriette Thiim fra København sande, efter hun den 25. maj fik stjålet sin pung.

Hun er blevet udsat for identitetstyveri. Tyvene har forfalsket hendes kørekort med et nyt billede og det er lykkedes tyvene, at handle ind i Henriettes navn for over 200.000 kroner. Desuden har de benyttet en falsk lønseddel fra Københavns Kommune. Her arbejder Henriette ikke.

Kvinden på nye billede taler flydende dansk og er blevet optaget på flere overvågningskameraer i butikker. Det er blandt andet sket i Fields, Købermagergade og i Elgiganten, skriver Ekstra Bladet.

Henriette Thiim er skræmt over, hvilke konsekvenser det kan få, at få stjålet en pung.

- Og jeg er bange for hvor langt tid, det bliver ved. Der er ikke noget, der kan stoppe det, da man jo ikke kan spærre et kørekort og sygesikringsbevis, siger Henriette Thiim, som ikke i sin vildeste fantasi troede, at sådan noget kunne ske.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Den 4. juni fandt Henriette Thiim ud af, at der var noget galt. Her fik hun en faktura fra Idé Møbler på 35.000 for møbler, hun ikke har købt. Desuden var der oprettet flere aftaler til betalingsservice.

Svindlerne har også handlet gennem flere finansieringsselskaber gennem blandt andet Fona, TDC, 3 og Magasin. Et forsøg på køb hos Hifi-klubben for 60.000 kroner mislykkedes.

Sagen er meldt til politiet, og hos banken er der blevet oprettet en note på Henriette Thiims navn, så det bliver meget vanskeligt for kvinden at hæve penge direkte i banken.

Det har tyvene handlet indtil videre:

Fona (Dan-Aktiv) : 40.000,-

Elgiganten (Ekspresbank): 40.000,-

Magasin (IKANO): 30.000,-

Idé Møbler (Nordea Finans): 35.555,-

TDC: (Ekspresbank) 12.000,-

Telenor: 3 telefoner. Ukendt beløb.

Kultorvets Ure (BankXpres): 20.000,-

Bonells i Fields (Lånlet): 30.000,-

3 mobiler: Ipad etc. jeg kender ikke beløbet.

HiFi-Klubben (Resurs-bank) Forsøgte at handle for 60.000,- men afvist

Dagens Gossip