Her afslører Google Chrome dine passwords

Du har formentlig personlige koder til Facebook, G-mail, Twitter, arbejdsmailen, Trendsales og mindst en håndfund andre websteder. Men er dine passwords også sikre? Ikke nødvendigvis, hvis de er gemt i Google Chrome.

Det er næsten umuligt at huske alle de koder, man har på nettet, og derfor klikker de fleste "ja tak," når browseren tilbyder at huske et password for dig. Men i Google Chrome er det let for andre at få adgang til koderne og dermed også dine personlige profiler, mails og måske endda arbejdsdokumenter.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Faktisk kræver det bare ganske få klik, hvis en anden låner din tændte computer, så kan koderne være afsløret. Det skriver The Guardian.

Går man ind under "Indstillinger" og klikker videre på " vis avancerede indstillinger" så kommer din liste med passwords frem på skærmen, og tyven kan kopiere dem på et sekund.

Tidligere har andre populære browsere som Firefox haft sammen problem. Men her har man indført et masterpassword, som beskytter dine adgangskoder.

LÆS OGSÅ: Sverige strammer skruen over for Facebook

Hos Google har man dog tilsyneladende ingen intentioner om at gøre noget ved sikkerhedsbristen. Bruger du Google Chrome, skal du derfor være yderst varsom med, hvem du låner din computer ud til, og hvor du lader den stå tændt.   

Dagens Gossip