Her bliver mand begravet siddende på sin Harley

Det var ikke nogen let opgave, som afdøde Billy Standley havde stillet sin familie. Men alle var indstillet på, at den gamle mand fra Mechanicsburg i Ohio skulle have opfyldt sit sidste ønske.

Derfor kunne man forleden se 82-årige Billy Standley, som altså er død, køre en sidste tur på sin elskede Harley Davidsen. Liget af bikeren var simpelthen stablet op på motorcyklen og placeret i en kæmpe kiste af plexiglas. Det skriver AP.

For at det specielle ønske kunne opfyldes, måtte familien finde en ekstra stor plads på kirkegården. Desuden arbejdede fem balsamerere på at ordne liget med en metalplade på ryggen og fem stropper, der sikrede, at Billy Standley ikke faldt af sin specialmalede Electra Glide-cruiser fra 1967.

LÆS OGSÅ: Super Bowl-reklame går verden rundt: Hundehvalp kæmper for sin bedste ven

Motorcykel-entusiasten havde planlagt sin død i årevis. Han nød at tage gæster med ud i garagen og vise dem plexiglas-kisten, som hans to sønner havde bygget til ham.

Han fortalte folk, at han bare ønskede at køre ind i himmelen og ville have verden til at se ham i den gennemsigtige kiste.

I sidste uge døde Billy af lungekræft, og der var derfor tid til at opfylde hans sidste vilje. Hos familien var der slet ingen tvivl, selv om hans ønsker formentlig virker bizarre og ligefrem chokerende på andre.

LÆS OGSÅ: Kærlighed til de sidste: Mand sad 20 år ved konens grav

- Han har behandlet os så godt i alle disse år, så det mindste vi kunne gøre var at lade ham komme herfra på den måde han ønskede det, siger sønnen Pete Standley til AP.

Se billederne fra Billy Standleys usædvanlige begravelse herunder:  

Dagens Gossip