Her bor gigantisk edderkop med sine unger på elmåler

Et billede af en edderkoppe-mor og hendes mange unger har vakt opsigt på internettet, efter det blev lagt op på forummet Reddit. 

Årsagen er, at den gigantiske ulve-edderkop tilsyneladende har besluttet, at en el-måler i et privat hjem er det perfekte sted at opfostre hendes omkring 100 unger. 

Billedet stammer angiveligt fra delstaten Queensland i Australien, hvor en familie fik et ubehageligt møde, da de mødte deres ubudne nye nabo. 

Men brugerne på Reddit ikke kun negative ting at sige om ulve-edderkoppen. 

- Okay, din elektricitet er gratis, vi ses om to måneder, skriver en bruger, ifølge Daily Mail, og bliver bakket op af andre, der heller ikke kan forestille sig, at el-selskabet tør checke strømforbruget. 

- Undskyld mig, men der lader til at sidde en elmåler på din edderkop, skriver en bruger i en af de hundredevis af kommentarer, der dog dog mest går på, at Australien er et farligt sted. 

- Memo til mig selv. Rejs ALDRIG til Australien, skriver en, og bliver fulgt op af en anden, der ikke kan forstå, hvor alle dyr i Australien tilsyneladende er livsfarlige. 

- Hvorfor virker det som om, at alle dyr i Australien kan slå dig ihjel tre gange.

En australier blander sig dog i debatten med et mere konstruktivt indlæg. Der er nemlig en måde at sørge for, at dyr som edderkopper ikke flytter ind på matriklen.

- Jeg havde det samme problem ofte. Det er ret nemt at løse. Køb et loppehalsbånd og del det i to og hæng det op på elmåleren, forklarer en bruger, der siger at edderkopperne havde lugten.

- Edderkopper og andre insekter hader lugten af kemikalierne i loppehalsbånd. Jeg har også sat det på postkassen og en telefon, der var indvaderet af myrer, skriver han, ifølge Daily Mail.

Selvom ulve-edderkoppen ser livsfarlig ud, så er den ganske rigtigt giftig, men den er ikke i stand til at slå mennesker ihjel.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip