Her bor gigantisk edderkop med sine unger på elmåler

Et billede af en edderkoppe-mor og hendes mange unger har vakt opsigt på internettet, efter det blev lagt op på forummet Reddit. 

Årsagen er, at den gigantiske ulve-edderkop tilsyneladende har besluttet, at en el-måler i et privat hjem er det perfekte sted at opfostre hendes omkring 100 unger. 

Billedet stammer angiveligt fra delstaten Queensland i Australien, hvor en familie fik et ubehageligt møde, da de mødte deres ubudne nye nabo. 

Men brugerne på Reddit ikke kun negative ting at sige om ulve-edderkoppen. 

- Okay, din elektricitet er gratis, vi ses om to måneder, skriver en bruger, ifølge Daily Mail, og bliver bakket op af andre, der heller ikke kan forestille sig, at el-selskabet tør checke strømforbruget. 

- Undskyld mig, men der lader til at sidde en elmåler på din edderkop, skriver en bruger i en af de hundredevis af kommentarer, der dog dog mest går på, at Australien er et farligt sted. 

- Memo til mig selv. Rejs ALDRIG til Australien, skriver en, og bliver fulgt op af en anden, der ikke kan forstå, hvor alle dyr i Australien tilsyneladende er livsfarlige. 

- Hvorfor virker det som om, at alle dyr i Australien kan slå dig ihjel tre gange.

En australier blander sig dog i debatten med et mere konstruktivt indlæg. Der er nemlig en måde at sørge for, at dyr som edderkopper ikke flytter ind på matriklen.

- Jeg havde det samme problem ofte. Det er ret nemt at løse. Køb et loppehalsbånd og del det i to og hæng det op på elmåleren, forklarer en bruger, der siger at edderkopperne havde lugten.

- Edderkopper og andre insekter hader lugten af kemikalierne i loppehalsbånd. Jeg har også sat det på postkassen og en telefon, der var indvaderet af myrer, skriver han, ifølge Daily Mail.

Selvom ulve-edderkoppen ser livsfarlig ud, så er den ganske rigtigt giftig, men den er ikke i stand til at slå mennesker ihjel.  

Dagens Gossip