Her er 2013's værste film

Nogle gør deres debut, mens andre efterhånden er veteraner, når det handler om at tage priser for noget, der ikke i sig selv burde være prisværdigt.

Det drejer sig om den amerikanske prisuddeling Golden Raspberry Awards, der hvert år uddeles til Hollywoods allerværste filmpræstationer, og som traditionen tro løber af stablen aftenen før den noget mere prestigefyldte Oscar-uddeling. Nomineringerne blev offentliggjort onsdag morgen.

Blandt de nominerede ved årets Razzie-uddeling finder man for første gang skuespiller Johnny Depp, der i kategorien årets værste mandlige skuespiller kan finde sig selv på listen for rollen som den temmelig enfoldige indianer Tonto i filmen "The Lone Ranger".

I samme kategori finder man komiker og skuespiller Adam Sandler, Ashton Kutcher og til sidst stjernen Will Smiths søn, Jaden Smith, der er nomineret for sin rolle i filmen "After Earth". Actionstjernen Sylvester Stallone er i denne kategori nomineret for hele tre film, og det giver ham hans 31. nominering ud af prisens i alt 34 uddelinger.

Årets værste film kan ende med at gå til netop "The Lone Ranger". Men også "After Earth" og Sandlers komedie "Grown Ups 2" er blandt de (u)heldige.

Blandt årets kvindelige nominerede finder man tvivlsomme stjerner som Lindsay Lohan for "The Canyons" og Selena Gomez for "The Getaway", mens et anerkendt ansigt som Halle Berry må finde sig i at være på listen for to film.

Skuespillerinden Sandra Bullock blev ved uddelingen i 2010 den eneste til nogensinde at vinde både en Razzie og en Oscar samme år for to forskellige film. Hun mødte personligt op for at modtage begge.

750 medlemmer af den såkaldte Golden Raspberry Award Foundation indstiller hvert år mulige nominerede.

Newspaq

Dagens Gossip