Her er afløseren for syg Thestrup

Skrevet af admin

22/12/2014

Mest læste i dag

Skuespiller Kirsten Lehfeldt overtager rollen for skuespiller Ole Thestrup som Kaptajn de Treville i rockmusicalen "De 3 Musketerer" på Østre Gasværk.

Ole Thestrup vender ikke tilbage på forestillingen på grund af hjerteproblemer.

- Det er et scoop, at Kirsten kaster hele sit komiske talent ind i "De 3 Musketerer" på Østre Gasværk Teater. Det er et par store støvler, hun skal fylde ud, men Kirsten er den helt rette til opgaven, siger Pia Jette Hansen, teaterchef på Østre Gasværk Teater.

Og Kirsten Lehfeldt glæder sig.

- Det lyder så skævt og vildt tosset, så det bliver jeg nødt til at prøve. Tænk at dublere for Ole Thestrup. Vi er gamle holdkammerater. Jeg elsker Ole, og jeg vil elske at få lov at hjælpe ham, den kære, kære mand, siger Kirsten Lehfeldt.

Ole Thestrup var i sidste uge til undersøgelse om en eventuel ballonudvidelse i hjertekranspulsårerne på grund af tilstoppelser.

Lægerne på Roskilde Sygehus er i samråd med lægerne på Rigshospitalet blevet enige om, at Thestrup vil få mest glæde af en bypassoperation, som han er indstillet til.

Det betyder, at han ikke når at komme tilbage som Kaptajn de Treville.

Kaptajn de Treville er kaptajn for de tre musketerer og far, uden at han aner det, til den unge d'Artangan, der søger optagelse i musketerkorpset.

I Østre Gasværk Teaters opsætning er musketererne et 80"er-rockband, hvor kampene udkæmpes med guitardueller i stedet for med kårde.

Forestillingen spiller til den 1. februar 2015.

/ritzau/