Her er beviset: Tømrermester i Stendis fik besøg af ulv i baghaven

Ser jeg syner?

Det spørgsmål måtte tømrermester Ib Iversen fra Stendis nær Holstebro stille sig selv, da han tirsdag formiddag stod og talte i telefon med en kunde foran sit hus.

Huset ligger direkte ned til et større naturområde, hvor der normalt er masser af dyreliv. Men Ib Iversen måtte blinke en gang eller to med øjnene for at være sikker, da han pludselig så en ulv komme slentrende omkring 50 meter fra baghaven.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Jeg troede først, det var et rådyr, konstaterer Ib Iversen over for Dagens.dk og fortsætter:

- Men jeg er slet ikke i tvivl. Det var et fantastisk syn.

Ib Iversen kaldte på sin familie og hentede sit kamera.

- Ulven havde slet ikke travlt. Den kom gående langs vores hegn. Jeg fik taget ét billede, men så var der ikke mere strøm på kameraet. Jeg løb ind for at hente et nyt batteri, men da jeg kom tilbage, var den for langt væk.

Det ene billede har Dagens.dk fået lov at bruge.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her nu

Historien om familiens oplevelse kom frem tirsdag eftermiddag. Forinden havde Thomas Secher fra Naturhistorisk Museum i Aarhus haft lejlighed til at se på Ib Iversens billede.

- Jeg udtaler mig aldrig med mere end 98 procents sikkerhed, men man tænker straks, at det er da en ulv, når man ser billedet. Så jeg er ikke i tvivl, siger Thomas Secher sagde han til tvmidtvest.dk.

Der er flere kendetegn på dyret fra Stendis, der får Thomas Secher til at pege på en ulv - blandt andet størrelsen, halens længde, ørernes størrelse og den karakteristiske farvetegning.

I slutningen af februar tog et vildtkamera billeder af en ulv ved Harrild Hede syd for Herning. Thomas Secher mener, at der er flere lighedspunkter mellem de to billeder, så han tør ikke udelukke, at det er ulven fra Harrild Hede, der nu er nået til Stendis.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip