Her er Bill Cosbys grusomme bekendelser

For ti år siden blev den folkekære skuespiller afhørt for et overgreb på en ung kvinde.

Indtil videre lykkedes det Bill Cosby at holde dokumenterne fra den afsluttede sag gemt væk, men nu er det amerikanske medie The New York Times kommet i besiddelse af materialet.

I dokumenterne står Bill Cosbys forhold til kvinderne beskrevet.  

Han lovede blandt andet kvinderne, at de kunne få karriereråd og at han ville være deres mentor, før han forgreb sig på dem seksuelt.

Alt dette indrømmede den 78-årige skuespiller Bill Cosby efter mere end fire dages intens afhøring på et hotel i Philadelphia for ti år siden.

Her forsvarede han sig selv imod en kvinde, der anklagede ham for at bedøve hende med stoffer for derefter at antaste hende seksuelt.

"Cosby"-stjernen benægtede, at han var et seksuelt rovdyr, der overfaldt kvinder. Men han beskrev under afhøringen sig selv som en kompromisløs playboy, der brugte sin berømmelse til at komme ind på livet af unge kvinder. 

En profil, som ikke stemmer overens med det billede, offentligheden ellers har haft af den folkekære skuespiller.

Dokumenterne har været gemt i flere og indeholder også detaljerede beskrivelser af seksuelle møder. 

I takt med udviklingen i Bill Cosbys retssag, har flere trukket deres støtte fra skuespilleren. Senest har skuespillerinden Whoopi Goldberg udtalt til ABC News, at hun ikke længere tror på Cosbys uskyld.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip