Her er Braithwaites forklaring på svinestreg

- Han kommer til at sparke til mig, og jeg ved ikke, om det er med vilje eller ej, og så vil jeg egentlig bare fjerne ham. Det kan jeg ikke komme til med hænderne, så jeg vil bare skubbe ham væk med mine ben. Det er ikke særligt pænt, at der er en, der skal stå oppe på én, forsvarer Martin Braithwaite sin handling over for sporten.dk.

Angriberen kan dog godt se, at han nok skulle være vist ud for sin aktion mod Silkeborg-forsvareren.

- Måske kunne det godt have givet rødt. Jeg føler ikke selv, at jeg gør det for at skade ham. Jeg ville bare skubbe ham væk, fordi han træder på mig.

Braithwaite forsikrer dog, at der ingen hævntørst var i sparket, selv om han pointerer, at Jesper Mikkelsen forinden havde været ude efter ham.

- Hvis man skal kigge på noget, skal man kigge på 20 minutter før det, da han prøvede at skade mig midt på banen ved bare at sparke mig. Hvis man skal kigge på det, jeg laver, skal man også kigge på det, han laver. Jeg føler ikke, der var noget. Det var en meget naturlig reaktion, siger han og henter opbakning fra dommeren, der ikke reagerede på hændelsen.

- Han sagde ikke noget. Og jeg var egentlig enig i hans beslutning, griner Braithwaite, inden han fester videre med holdkammeraterne til høj musik i omklædningsrummet.

Jesper Mikkelsen har ikke besvaret sporten.dks henvendelse.

Dagens Gossip