Her er de nye X Factor-dommere: Se, hvem der gør Remee og Blachmann selskab

Rygterne har længe svirret om, hvem der skal bedømme de mange håbefulde sangtalenter i næste sæson af tv-programmet X Factor.

I juli meddelte Lina Rafn, at hun efter sammenlagt fire sæsoner trækker sig fra tv-showet, og nu er hendes afløser fundet.

I den nye sæson af tv-programmet vil Mette Lindberg, der er sangerinde i bandet "The Asteroids Galaxy Tour", overtage Lina Rafns plads ved dommerbordet. Det blev afsløret på et pressemøde onsdag den. 12. august.

Seerne kan også se frem til at opleve de to gamle kendinge Remee og Thomas Blachman, der begge fortsætter som dommere i den populære sangkonkurrence.

I juni kom det frem, at den 25-årige tv-vært Sofie Linde overtager Eva Harlous job som vært på programmet. Dermed får Linde, som har en fortid på DR's børnekanal Ramasjang, til opgave at byde velkommen til de mange seere fredag aften.

Mette Lindberg har første arbejdsdag onsdag den 19. august, hvor optagelserne til X Factor begynder i DR Byen i København. Den 25. august rykker de tre dommere videre til DR i Aarhus.

Begge steder afholdes der de såkaldte pre-castings, hvor de håbefulde talenter skal overbevise dommerne om, at de har X Factor nok til at gå videre i sangkonkurrencen.

Hvis du går med en sanger i maven, så kan du stadig nå at tilmelde dig til den nye sæson af X Factor på DR's hjemmeside.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip