Her er de optrædende ved årets DMA

Publikum og seere kan ved årets udgave af Danish Music Awards se frem til en perlerække af nogle af tidens største radiohittende musikere - og en enkelt popveteran - når TV2 sætter gang i showet i Forum i København lørdag 9. november.

Burhan G, der senest ramte de danske radiofrekvenser med singlen "Kalder Mig Hjem" i august, lægger for med sit helt eget mix af nogle af årets mest fængende hits.

Sidste år modtog den erfarne popdreng Thomas Helmig æresprisen, og under årets show vil han som tak levere en optræden. En lige så popglad mand i form af snart albumaktuelle Rasmus Seebach giver intet ringere end en tv-premiere på sin nye single "Sandstorm".

Som noget særligt er det lykkes at hive udlandsdanskerne fra Quadron hjem fra stjernebyen Los Angeles. Hitduoen er nomineret til en række priser, ligesom Marie Key, der også vil være at finde på scenen i år.

Sangeren og sangskriveren Mads Langer har også sagt ja til at komme forbi, og det samme gælder TopGunn, Shaka Loveless og Christopher.

Anders Breinholt er vært ved årets DMA, hvor der skal uddeles 18 priser. Det er tredje gang, han griber mikrofonen ved den årlige musikbegivenhed.

Showet sendes direkte på TV2.

Newspaq

Dagens Gossip