Her er den nye James Bond

Efter at have haft hovedrollen i de sidste fire James Bond-film er Daniel Craig færdig med at spille den damehungrende, britiske agent 007, der altid kæmper mod modbydelige forbrydere, der truer landets sikkerhed.

Det skriver den engelske avis The Telegraph, som også har et bud på hvem, der skal føre den rygende pistol og nedlægge de mange damer efter Daniel Craig.

Læs også: Bond-stjernen Daniel Craig mærker alderen trykke

Det skulle eftersigende være den 48-årige skuespiller selv, der ikke længere ønsker at spille James Bond. En smertefuld knæskade under indspilningen til den seneste film “Spectra” er formentlig en del af forklaringen på, at Daniel Craig takker nej til 68 millioner britiske pund, svarende til 657 millioner danske kroner, for at medvirke i de næste to film.

Afløseren bliver en af Daniel Craigs landsmænd, hvis The Telegraph har ret. Deres bud er den 35-årige britiske skuespiller Tom Hiddleston, der er kendt for sin rolle som den nordiske gud Loki i filmen Thor og The Avengers. Ifølge avisen skulle han fornylig været set til møde med Bond-instruktøren Sam Mendes og producer Barbara Broccoli, hvilket for alvor har sat gang i rygterne.

Læs også: Stålkæbe-skurken fra James Bond-film er død

Tom Hiddleston. Foto: Polfoto.

Tom Hiddleston har yderligere Steven Speilbergs "War House" og Woody Allens "Midnight in Paris" på sit CV. Susanne Bier har haft fornøjelsen af at instruere den 35-årige skuespiller i den amerikanske spionfilm "The Night Manager”. 

Den første James Bond-rolle havde Daniel Craig i 2006 med "Casino Royal", siden er det blevet til "Quantum of Solace" i 2008, "Skyfall" i 2012 og senest "Spectra" i 2015.  

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip