Her er den nye "Vild med dans"-vært

Indtil videre har hun kun fulgt "Vild med dans" som seer, men når danseprogrammet igen til efteråret ruller over skærmen på TV2, så bliver det med model og skuespiller Sarah Grünewald i værtsrollen. Den 29-årige skønhed skal sammen med Claus Elming guide seerne og deltagerne gennem den tiende omgang "Vild med dans."

- Jeg er meget ydmyg over for opgaven. Når man siger ja til at medvirke i en stor og længerevarende produktion som "Vild med dans", bliver man medlem af en lille familie. Jeg glæder mig til at se, hvordan de kendte nydansere udvikler sig, og jeg glæder mig til den forløsning, det må være, når hvert program er færdigt, og alle har ydet det, de kan. Jeg tror, der er en vild energi. Vild med dans" favner bredt. Dans er i det hele taget glæde, musik og kærlighed - og alle tre dele er vigtige for mig, siger Sarah Grünewald, som selv nyder at danse og tidligere har gået til jazzballet, hip hop og disco.

”Vild med dans” bliver dog ikke Sarahs første optræden på tv. Hun har været vært på ”Zulus Store Datingshow”, og til efteråret kan hun opleves på Zulu i comedy-serien ”Tomgang” sammen med Mick Øgendahl.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip