Her er den skræmmende sandhed om, hvad din mobil gør ved dine børn

Selvom forældre ofte beklager sig over, at deres børn bruger for meget af deres tid på at stirre ind i en skærm, så viser en ny undersøgelse, at en stor del af børnene faktisk synes, at forældrene bruger for lang tid med mobilen og computeren, skriver Mirror.

I forbindelse med undersøgelsen har forskerne interviewet en række børn, om deres syn på deres forældres brug af mobiltelefoner og computere. 

Børnene blev spurgt om, hvem der bruger mest tid elektronik i hjemmet, og hvordan det får dem til at føle, og svarene bør få alle til at tænke sig om en ekstra gang, når de er sammen med børnene. 

To af pigerne forklarer, at deres fædre ikke lytter, når de har mobiltelefonen i hånden, og at de er nødt til at gentage sig flere gange for at få et svar. 

En anden pige fortæller, at hendes mor bruger al sin tid på computeren, og der derfor aldrig er tid til at spille et brætspil eller lignende, hvilket gør hende ked af det. 

En dreng beskriver sin mors vane om morgenen, hvor hun ikke vil stå ud af sengen, før hun har logget ind på Facebook, og set om der er sket noget. 

Han synes ikke, han får nok opmærksomhed, fordi hans mor bruger halvdelen af sin tid på sin mobiltelefon, og han ofte er nødt til at vente med at spørge om ting, til hun er færdig. 

Undersøgelsen er blevet præsenteret sammen med tal, der viser, at 34 procent af børn i aldersgruppen 7-11 år, synes at deres forældre bruger for lang tid med mobilen og computeren. 

Dagens Gossip