Her er der Dansk Melodi Grand Prix i 2015

Skrevet af admin

04/07/2014
Nordjyderne kan godt begynde at støve dansetrinene af, varme stemmebåndet op og finde det helt rigtige outfit. DR har netop indgået en aftale med Aalborg Kultur & Kongres Center om, at Gigantium skal lægge hus til, når de sender Dansk Melodi Grand Prix den 7. februar og ugen efter børnenes MGP den 14. februar 2015.- Giganitium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prixer i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest og få det maksimale ud af, at showene kommer til byen, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR, i en pressemeddelelse.Det er langt fra første gang, den nordjyske hovedstad er vært for en Grand Prix-finale. Hele fem gange tidligere har showet været afholdt i Aalborg. Ligesom i 2012 foregår det denne gang i byens store koncert- og sportsarena Gigantium, hvor der er plads til op mod 8500 publikummer.- Vi er naturligvis meget lykkelige for, at det endnu engang er lykkedes at få en aftale i stand om Dansk Melodi Grand Prix og Børnenes Melodi Grand Prix i Aalborg. Det er vores absolutte mening at leve op til sloganet "Det Glade Aalborg", og det er der jo al mulig baggrund for at gøre som grandprix-by, lyder det fra direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard.Samtidig med offentliggørelsen af værtsbyen, åbner DR nu for, at man kan sende sange ind til Dansk Melodi Grand Prix. Det sker via hjemmesiden dr.dk/grandprix, hvor man også kan læse mere om reglerne. Fristen er mandag 8. september kl. 12.Newspaq

Dagens topnyheder

Nordjyderne kan godt begynde at støve dansetrinene af, varme stemmebåndet op og finde det helt rigtige outfit.

DR har netop indgået en aftale med Aalborg Kultur & Kongres Center om, at Gigantium skal lægge hus til, når de sender Dansk Melodi Grand Prix den 7. februar og ugen efter børnenes MGP den 14. februar 2015.

- Giganitium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prixer i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest og få det maksimale ud af, at showene kommer til byen, siger Jan Lagermand Lundme, underholdningschef i DR, i en pressemeddelelse.

Det er langt fra første gang, den nordjyske hovedstad er vært for en Grand Prix-finale. Hele fem gange tidligere har showet været afholdt i Aalborg. Ligesom i 2012 foregår det denne gang i byens store koncert- og sportsarena Gigantium, hvor der er plads til op mod 8500 publikummer.

- Vi er naturligvis meget lykkelige for, at det endnu engang er lykkedes at få en aftale i stand om Dansk Melodi Grand Prix og Børnenes Melodi Grand Prix i Aalborg. Det er vores absolutte mening at leve op til sloganet "Det Glade Aalborg", og det er der jo al mulig baggrund for at gøre som grandprix-by, lyder det fra direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center, Ernst Trillingsgaard.

Samtidig med offentliggørelsen af værtsbyen, åbner DR nu for, at man kan sende sange ind til Dansk Melodi Grand Prix. Det sker via hjemmesiden dr.dk/grandprix, hvor man også kan læse mere om reglerne. Fristen er mandag 8. september kl. 12.

Newspaq