Her er detaljerne om Timberlakes baby

Skrevet af admin

13/04/2015
Silas Randall Timberlake.Det er navnet på den lille purk, som skuespillerinden Jessica Biel og den Grammy-vindende sangcrooner Justin Timberlake blev forældre til lørdag den 11. april, bekræfter parrets repræsentanter over for magasinet People i en kort erklæring.- Mor og baby har det godt, og far er ekstatisk, lyder detaljerne om fødsel af Hollywood-babyen.Parrets nyfødte dreng er opkaldt efter sin oldefar, Timberlakes morfar, der hed Silas til mellemnavn, mens Randall er Timberlakes eget mellemnavn.Den 34-årige sanger og den 33-årige skuespillerinde bekræftede graviditeten i starten af februar i anledning af Timberlakes fødselsdag efter måneder med masser af graviditets-spekulationer.- Tusind tak til jer alle for fødselsdagshilsnerne. Dette år får jeg den bedste gave nogensinde, skrev Timberlake til et Instagram-billede, hvor han kyssede Biels baby-bule.Siden har særligt den stolte far haft svært ved at skjule sin begejstring over graviditeten, selv om parret har været meget private om familieforøgelsen.- Jeg vil gerne takke min bedste ven og min yndlings-samarbejdspartner - min kone Jessica. Jeg kan slet ikke vente med at se vores største skabning, lød det fra Timberlake, da han modtog prisen som årets innovatør til iHeartMusic Awards i slutningen af marts.Timberlake og Biel har været kærester siden 2007, forlovede sig i 2011 og blev gift i Italien i 2012.Newspaq

Mest læste i dag

Silas Randall Timberlake.

Det er navnet på den lille purk, som skuespillerinden Jessica Biel og den Grammy-vindende sangcrooner Justin Timberlake blev forældre til lørdag den 11. april, bekræfter parrets repræsentanter over for magasinet People i en kort erklæring.

- Mor og baby har det godt, og far er ekstatisk, lyder detaljerne om fødsel af Hollywood-babyen.

Parrets nyfødte dreng er opkaldt efter sin oldefar, Timberlakes morfar, der hed Silas til mellemnavn, mens Randall er Timberlakes eget mellemnavn.

Den 34-årige sanger og den 33-årige skuespillerinde bekræftede graviditeten i starten af februar i anledning af Timberlakes fødselsdag efter måneder med masser af graviditets-spekulationer.

- Tusind tak til jer alle for fødselsdagshilsnerne. Dette år får jeg den bedste gave nogensinde, skrev Timberlake til et Instagram-billede, hvor han kyssede Biels baby-bule.

Siden har særligt den stolte far haft svært ved at skjule sin begejstring over graviditeten, selv om parret har været meget private om familieforøgelsen.

- Jeg vil gerne takke min bedste ven og min yndlings-samarbejdspartner - min kone Jessica. Jeg kan slet ikke vente med at se vores største skabning, lød det fra Timberlake, da han modtog prisen som årets innovatør til iHeartMusic Awards i slutningen af marts.

Timberlake og Biel har været kærester siden 2007, forlovede sig i 2011 og blev gift i Italien i 2012.

Newspaq