Her er din perfekte valentinsdate ifølge dit stjernetegn

Valentinsdag venter lige om hjørnet - men det kan være svært at beslutte, hvordan du bedst hylder din udkårne på denne kærlighedens dag. Her er ifølge Elite Daily lidt inspiration at hente fra stjernetegnene.

Stenbukken
Hold dig til det komfortable og lokale. Bestil bord på en restaurant, som du eller din Stenbukke-partner elsker og brug dagen til at vise, at du er opmærksom.

Vandmanden
Vandmanden er ikke let at imponere. Han eller hun vil sætte pris på din indsats, men de vil prøve noget, de ikke har prøvet før.

Fisken
Tag fisken med til et sted, hvor I kan male keramik. Eller endnu bedre - sæt et lille værksted op derhjemme og lav keramik sammen i vaskeægte ‘Ghost'-stil. Fisken er kunstnerisk og I vil grine, selv hvis resultatet mislykkes.

Vædderen
Vædderen er fest-tegnet - han eller hun vil ikke date, men fejre. Tag din vædder med til en fest, hvor I kan danse til tidlig morgen.

Tyren
Tyren er sensuel, men skjuler som regel sine følelser. Drop bare daten, med tyren handler det om kropslighed. Det er den perfekte dag til at prøve noget nyt i sengen.

Tvillingen
Tag tvillingen med på roadtrip. Han eller hun elsker at opleve nye ting.

Krebsen
Krebsen kan godt lidt at føle sig tryg og bryder sig ikke om store overraskelser. Planlæg noget afdæmpet, men dejligt.

Løven
Held og lykke med at planlægge - Løven er højst sandsynligt ikke med på den. Han eller hun vil have kontrol over, hvad I laver. Presset er taget af dine skuldre bare sørg for at tage et bad og dukke op.

Jomfruen
Jomfruen ønsker blot at føle sig elsket. Lav noget til ham eller hende - det kan for eksempel være en kreativ cocktail, en flot illustration eller noget helt andet. Med jomfruen handler det ikke så meget om, hvad I laver - men om, hvad du får ham eller hende til at føle.

Vægten
Vægten er klar på hvad som helst, men er i al hemmelighed også romantiker. Overrask ham eller hende med dejlige klichéer.

Skorpionen
Skorpionen er vild med eventyr og sex - tag ham eller hende med ud at skydive - tag ud at opleve.

Skytten
Skytten er et blødt menneske med et stort hjerte. Tag ham eller hende med hen for at udføre frivilligt arbejde på et dyreinternat og de vil elske dig for det.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

Dagens Gossip