Her er dit liv: Niels Olsen kapret på scenen

Foto: Kirsten Ellebæk

Det kom noget bag på skuespilleren Niels Olsen, at han på fredag bliver den første gæst i relanceringen af DR1’s ”Her er dit liv”.

Niels Olsen blev i weekenden ”kapret” midt på scenen i Frederikshavn, da han var i fuld gang med et ”Ørkenens Sønner”-show. Pludselig stod "Her er dit liv"-vært Puk Elgaard på scenen og fortalte, at han skal være hovedpersonen i den første udsendelse af ’Her er dit liv’.

Far til Fire og Ørkenens Sønner

Niels Olsen har beriget danskerne i et hav af roller på film og teaterscenen. Han er kendt fra mange forskellige sammenhænge – ikke mindst som den uheldige og kærlige far i de nye ’Far til Fire’-film samt hans mange bizarre roller i kvintetten Ørkenens Sønner.

Han mestrer også det seriøse rollefag – blandt andet i filmene ”Det store flip” og Susanne Biers’ ”Den Eneste Ene”, som blev hans kunstneriske gennembrud.

Men hvem er mennesket bag de mange roller, vi alle kender ham så godt for? For at få svar på det spørgsmål, har DR har inviteret gæster i studiet fra nær og fjern, der på fredag vil fortælle og underholde om Niels Olsen på en måde, som vi ikke har set før.

Fakta om ”Her er dit liv”:

’Her er dit liv’ er blevet sendt af flere omgange. Senest for 12 år siden med Camilla Miehe-Renard som vært og før det styrede Gregers Dirckinck-Holmfeld slagets gang. Blandt hovedpersonerne i ”Her er dit liv” har blandt andre været Otto Brandenburg, Svend Auken, Diana Benneweis og Buster Larsen.

Når DR1 på fredag blænder op for en ny omgang 'Her er dit liv' er det i en opgraderet 2011-version. Der kommer flere gæster og mere tempo, men ellers er alt andet ved det gamle. Familie og venner bliver hentet ind fra nær og fjern for at fortælle anekdoter og overraske aftenens gæst.

Her er dit liv med Niels Olsen: fredag 11. november kl. 20.00 på DR1

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip