Her er filmen, som svensk parti bruger til at skræmme flygtninge væk fra Sverige med

I dag lancerede Dansk Folkepartis svenske søsterpart, Sverigesdemokraterne, deres bud på, hvordan de vil afholde flygtninge fra at rejse til Sverige. 

Og hvor vi i Danmark bruger avisannoncer, har det indvandrerfjendske svenske parti valgt at lave en film, der skal bevise en gang for alle, at Sverige ikke er et sted, man ønsker at rejse til, når man er på flugt fra krig. 

Den starter med en scene fra en sovesal, hvor der er luftmadrasser, en enkelt tandbørste og en toiletrulle, inden filmen klipper videre og viser et deprimerende billede af Sverige i 2015. 

For Sverigesdemokraterne betyder det vold, fattigdom og et liv uden fremtid, hvis man er flygtning. 

Men selvom det ser dystert ud, så blev ideen til videoen skabt i oktober måned, men siden er forholdende for flygtninge i Sverige blevet forværret så drastisk, at videoen ikke engang er dyster nok, men den svenske avis Nyheter i Dag

De henviser til de mange mennesker, der må sove udenfor i regnen Malmø, hvor der hersker kaos efter lukningen af grænserne. 

Du kan se videoen nedenfor. 

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Welcome to Sweden

Regeringen står handfallen under nuvarande asyltryck. Därför börjar vi annonsera i Europa och Mellanöstern för att varna dem som tänker ta sig hit till följd av falska förhoppningar. Sverige klarar inte mer, och det är dags att det blir en förändring, på riktigt!

Opslået af Sverigedemokraterna på 23. november 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip