Her er Kim Kardashians nye dobbeltgænger: Har droppet sin uddannelse for at stå til rådighed

23-årige Shahira Barry fra Irland har et lidt mere underholdende job end de fleste.

Barry var egentlig i gang med at læse til lærerinde i sit hjemland, men hun besluttede at droppe uddannelsen for at jagte rigdom og berømmelse i Hollywood.

Det fortryder hun næppe i dag.

Den spirende skuespillerinde har siden sin ankomst til Los Angeles haft små roller i Ted 2, tv-serien True Detective og i musikvideoen Uptown Funk med Bruno Mars.

Læs også: Khloe Kardashian lukker munden på sine kritikere ved at dele uredigeret billede

Efter at have gjort sig bemærket i superstjernernes hjemby, fik hun en dag et mystisk opkald, hvor hun blev tilbudt at arbejde som 'nogens dobbeltgænger'. Det skriver Mirror.

- De fortalte mig ikke, hvem det var for, men de spurgte mig, om jeg ville være interesseret i jobbet, fortæller Shahira Barry.

Det viste sig at være det verdenskendte realityprogram 'Keeping Up With The Kardashians', som manglede en Kim Kardashian-efterligning.

Jobbet er simpelt. Barry skal posere for kameraerne, inden de faktiske optagelser går i gang. På den måde har kameramændene styr på vinkler og belysning, før den ægte Kim Kardashian er klar til at filme.

Den slags tidskrævende småjusteringer skal verdens mest kendte realitystjerne naturligvis ikke kedes med selv.

Shahira Barry fortæller, at søstrene fra tv-showet er 'super meget nede på jorden ligesom i programmet', og hun siger desuden, at hun har lært meget af at observere, hvordan pigerne arbejder foran et kamera.

- De har alle sammen virkelig gode numser. Alle sammen. Deres figurer er helt uvirkelige, også Kendalls. Hun har en figur som en supermodel, men hun har faktisk en numse på samme tid, lyder det beundrende fra Barry.

Se flere billeder af den falske Kim Kardashian herunder.

 

Et billede slået op af Shahira (@shahirabarry) den

10. Apr 2015 kl. 11:06 PDT

 

Et billede slået op af Shahira (@shahirabarry) den

24. Apr 2015 kl. 9:33 PDT

 

Et billede slået op af Shahira (@shahirabarry) den

11. Mar 2015 kl. 12:42 PDT

 

Et billede slået op af Shahira (@shahirabarry) den

20. Feb 2015 kl. 10:09 PST

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip