Her er paradisoernes vildeste sexoplevelser

Skrevet af Michael Lauritsen

27/01/2014
Der er ikke de store hæmninger blandt årets deltagere af Paradise Hotel, når det kommer til sex. Og i et interview med realityporalen afslører flere af dem, at der reelt ikke er grænser for, hvor man kan kaste sig ud i seksuelle eskapader. Det omfatter blandt andet sex på bagerste række i biografen, på toilettet i biografen inden en forestilling, zoologisk have og en trappeopgang i Sunny Beach. - Jeg har haft sex på en trampolin i min ekskærestes have, hvor hans forældre sad lige ovre ved havebordet, fortæller blandt andre Nikita til Realityportalen.dk. Hun understreger, at det var en smule over hendes grænse. Paradise Hotel har sæsonpremiere i aften klokken 22 på TV3.

Mest læste i dag

Der er ikke de store hæmninger blandt årets deltagere af Paradise Hotel, når det kommer til sex. Og i et interview med realityporalen afslører flere af dem, at der reelt ikke er grænser for, hvor man kan kaste sig ud i seksuelle eskapader.

Det omfatter blandt andet sex på bagerste række i biografen, på toilettet i biografen inden en forestilling, zoologisk have og en trappeopgang i Sunny Beach.

- Jeg har haft sex på en trampolin i min ekskærestes have, hvor hans forældre sad lige ovre ved havebordet, fortæller blandt andre Nikita til Realityportalen.dk.

Hun understreger, at det var en smule over hendes grænse.

Paradise Hotel har sæsonpremiere i aften klokken 22 på TV3.