Her er sommerens rejser med All Inclusive

For otte år siden blev ca. fem procent af alle charterrejser solgt med mad og drikke. Hos Spies vil tallet i den kommende sommer vokse til cirka 40 procent.

- Og det er tre lande uden for EU, Egypten, Tunesien og Tyrkiet, der har været bedst til at omstille sig til det nye rejsemønster. Ud over at bygge nye hoteller af høj kvalitet, der pladsmæssigt er indrettet til All Inclusive, har hotelejerne forstået at imødekomme specielt børnefamiliernes ønske om en ferie, hvor man har 100 procent styr på ”feriepengene”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Spies’ ”Top 5” liste over lande med størst andel af All Inclusive-rejser ser således ud (i parentes den procentvise andel af All Inclusive-rejser i sommeren 2013):

1. Egypten 90 pct. (85 pct.)
2. Tunesien 63 pct. (60 pct.)
3. Tyrkiet 51 pct. (49 pct.)
4. Bulgarien 40 pct. (32 pct.)
5. Spanien 23 pct. (23 pct.)

Men hvad koster en uges ferie på et All Inclusive-hotel? Hvis man rejser f.eks. den 15. maj til hotel Krizantem (kategori 3) i Alanya i Tyrkiet, koster det 3.949 kroner pr. person. Samlet pris for to voksne og to børn under 12 år: 15.796 kroner.

Dyrest er Gloria Serenity Resort i Belek, hvor man den 12. juli må betale 10.799 kroner pr. person. Men så er f.eks. også liggestole og parasoller ved stranden og friskpresset appelsinjuice til morgenmaden med i prisen.

Fem tips til All Inclusive:

1.  Vær rundhåndet med drikkepenge – det fremmer ”ekspeditionen”, og måske dukker der bedre flasker frem…

2. Betal lidt ekstra og opgradér dit hotel til fire eller fem stjerner – kvaliteten på mad og drikke følger med…

3. Der er et liv uden for All Inclusive-hotellerne – und dig selv at spise ”uden for” hotellet og vær med til at bevare det lokale miljø, som er en væsentlig del af rejseoplevelsen.

4. Bestil bord på al a carte-restauranterne allerede ved ankomsten – der er rift om pladserne.

5. Husk at drikke masser af vand sammen med alle de andre fristende drikkevarer

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip