Her er værterne for årets Zulu Awards

Når årets Zulu Awards ruller over skærmen, vil showet være præget af dancehall-rytmer og store overraskelser. Samtidig er det flyttet ud i Den Grå Hal på Christiania.

Sådan lyder løftet fra arrangørerne, der har hyret komikerne Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff som værter.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Der opstår som regel sjove ting, når Tobias og jeg arbejder sammen, men det er første gang, vi står på scenen samtidig. Det kommer publikum helt sikkert til at mærke, så alle får et rigtig godt show, siger Christian Fuhlendorff i en pressemeddelelse fra TV 2 Zulu.

- I 'Zulu Awards'-sammenhæng er Den Grå Hal at betragte som et 'intimt' sted, så jeg er sikker på, at det bliver en superfed live-oplevelse, hvilket uden tvivl også vil smitte af på showet som helhed og oplevelsen hjemme i stuerne, supplerer Tobias Dybvad.

Gratis dancehall-koncert

Hvis man ikke kan vente med at se 'Zulu Awards '13' på tv-skærmen søndag den 12. maj, kan man tage et smut forbi Nemoland på Christiania onsdag den 8. maj.

Her er afholdes der i anledning af 'Zulu Awards' en stor dancehall-fest med blandt andre Donkey Sound feat. Pharfar, Wafande og Kaka.

Under hele festen på Nemoland vil 'Zulu Awards '13' blive vist live på storskærm, så publikum kan følge med i det.

- 'Zulu Awards' er en hyldest til populærkulturen og til de ting, som Zulus seere elsker. Det jo seere, der bestemmer, hvem der vinder - og det gør det til en eftertragtet pris. Derfor er det også superfedt, at alle kan deltage i Nemolands gratiskoncert og følge med i showet i Den Grå Hal på storskærm, siger Signe Lindkvist, redaktør TV 2 Zulu i pressemeddelelsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip