Her er videoen Tyskland raser over: Asylansøgere angriber sagesløse i metroen

En video der bringer minder frem om de voldsomme hændelser i Köln nytårsnat, vækker lige nu vrede i Tyskland. 

Filmen er optaget i metroen i München sidste lørdag, og den viser, hvordan tre unge asylansøgere fra Afghanistan går amok på sagesløse passagerer, der har svært ved at stille noget op overfor de unge voldsmænd. 

Den ene afghaner tager kvælertag på en tysk mand, inden det lykkedes andre tililende passagerer at få dæmpet situationen. 

Videosekvensen varer kun 31 sekunder, og en version der er delt på Facebook er næsten blevet set fem millioner gange, og den bliver diskuteret heftigt i Tyskland. 

Den tyske avis Bild har været i kontakt med politiet, der fortæller hvordan de tre afghanske mænd på 19, 20 og 25 år var ude af kontrol. 

De havde angiveligt uden grund spyttet på en 72-årig pensionists fod uden grund, hvorefter situationen eskalerede. 

- Da en kvinde reagerede, tog de hende på røven og forsøgte at vælte hende, siger talsmanden for politiet i München, Thomas Baumann, ifølge Bild. 

Herefter skulle en yngre kvinde være blevet hevet i håret, og da hun gjorde modstand, blev hendes hoved banket ind i en rude med stor kraft. 

Flere passagerer greb ind efter overfaldet på den yngre kvinde, og det er her, videoen starter, hvor man kan se at den ene afghaner tager kvælertag på en mand, der forsøger at blande sig. 

Da de tre afghanere forlod toget, skulle de have fortsat deres aggressive adfærd, og da metropersonale henvendte sig for at se deres billetter, nægtede de og opførte sig truende. 

Politiet har nu sigtet dem for flere lovovertrædelser, blandt andet overfald, forsøg på overfald, seksuel krænkelse, og ulovligt ophold i metroen. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip