Her er VM-lodtrækningens interessante sammensætninger

Et vigtigt skridt forud for fodbold-VM næste år i Brasilien blev taget fredag, hvor der blev trukket lod til de otte grupper.

Lodtrækningen bød på nogle interessante sammensætninger:

* Der er tre tidligere verdensmestre i gruppe D - Uruguay, Italien og England.

* Den tidligere tyske landstræner Jürgen Klinsmann, som nu er amerikanske landstræner, møder Tyskland i gruppe G. Tyskerne trænes af Joachim Löw - Klinsmanns tidligere assistent, da Klinsmann var tysk landstræner.

* Argentina og Nigeria mødes i gruppe F. De to nationer tørnede også sammen i gruppespillet ved VM-slutrunderne i 2002 og 2010.

* Boateng-brødrene mødes i gruppe G. Jerome Boateng spiller for Tyskland, mens brormand Kevin-Prince Boateng spiller for Ghana. Begge spiller i Bundesligaen. Jerome Boateng for Bayern München og Kevin-Prince for Schalke 04.

* Spanien og Holland mødtes i VM-finalen i 2010. De er begge havnet i gruppe B og møder hinanden i gruppespillets første spillerunde.

* Slutrundens eneste debutant er Bosnien-Hercegovina. Det bliver noget af en debut, når det gælder Argentina i bosniernes første VM-kamp nogensinde. Argentina har vundet VM to gange.

Kilde: fifa.com

/ritzau/

Dagens Gossip