Her pågriber Mikaela tyven - i bikini: ‘Jeg havde også gjort det nøgen’

Til hverdag er svenske Mikaela Kellner politibetjent.

I onsdags kom hendes færdigheder så også til deres ret i fritiden, da en tyv stjal en af hendes venners mobiltelefon, skriver Aftonbladet

Hun var i en park i Stockholm sammen med sine venner, hvor de nød det gode vejr. En fremmed mand kom hen til dem og ville sælge aviser. Men da selskabet takkede nej, blev manden påståelig.

Mikaela Kellner kunne mærke, at noget var forkert. Hun tænkte, at manden forsøgte at stjæle noget.

- Efter noget tid lagde manden en avis på deres tæppe, og da han sidenhen gik derfra, havde han taget avisen og en mobiltelefon, som lå under den, fortæller hun.

Men politibetjenten havde et skarpt øje på manden og opdagede tyveriet. Hun og en af vennerne tog fat i manden og lagde ham ned på græsset.

Læs også: Nordjyske landsbyboere fik nok: Da listetyve kom tilbage fjerde gang, stod de klar med skruetrækkere

- Han forstod ret hurtigt, at det ikke nyttede noget at gøre modstand, fortæller politikvinden.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

En stackars hemlös kille som man kan tro försöker göra rätt för sig. Han säljer tidningar istället för att tjuva!! När vi avböjer att köpa hans tidningar passar han på att stjäla min kompis mobiltelefon!! Väldigt skickligt av honom då han smyger ner sina tidningar över mobilen och får sedan med sig den med lätthet!! Osis för denna kille att han råkade sno av två poliser!! Mitt första ingripande iklädd bikini under mina 11 år som polis!! Ganska kul och trivsamt måste jag säga! Se upp för ficktjuvar, håll koll på era värdesaker!!

Et billede slået op af mikaelakellner (@mikaelakellner) den

27. Jul 2016 kl. 7:18 PDT

Der blev ringet til politiet, som kom og anholdt manden. Efterfølgende har Mikaela Kellner lagt et billede op af anholdelsen på Instagram.

Det er nu gået viralt i Sverige. Hun er glad for, at hun valgte at lægge billedet op. Det har nemlig betydet, at hun har fået rigtig mange henvendelser om denne svindelmetode og har kunnet advare andre.

- Han var vældig dygtig. Han må have trænet sin fingerfærdighed og gjort det mange gange før. Det var som et trylletrick, siger Mikaela Kellner.

Læs også: Gammel mand åbner og kigger ind i køleskabet - så ringer han straks til politiet

Politikvinden slår fast, at hun ikke tøvede med at sætte efter manden overhovedet, selvom hun blot selv var iført bikini.

- Havde jeg været nøgen, havde jeg også grebet ind, lyder det.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip