Her pisser borgmester på gaden

At være borgmester i Canadas største by, Toronto, er ikke ensbetydende med, at man opfører sig ansvarligt. Borgmester Rob Ford er nemlig havnet i massiv modvind, efter han i flere tilfælde har været under luppen hos politiet i løbet af sommeren.

Det er sket i forbindelse med en større narkoefterforskning, som udspringer af politiets indsats mod våben og bander. I dokumenter, der er frigivet torsdag, fremgår det, at politiet flere gange har stødt på Rob Ford, mens det har overvåget en af byens narkobagmænd, Alexander “Sandro” Lisi.

Politiet kan således dokumentere, at de to i flere tilfælde har mødtes. Desuden er Rob Ford blevet set smide sprutflasker fra sig og tisse på åben gade bag en af byens skoler. Det skriver avisen Toronto Star.

SE OGSÅ: Stiv pornostjerne smidt af flyet på vej til nøgenfest

En særlig episode har fået sindene i kog.

Den 28. juli blev Rob Ford observeret tæt ved Alexander “Sandro” Lisis hjem. Politiet fulgte efter borgmesteren for at finde ud af, om de to skulle mødes.

Rob Ford gjorde holdt ved en spiritusforretning, hvor han gjorde et køb. Herefter kørte han forbi en McDonalds drive in. Til sidst parkerede han på parkeringspladsen bag Scarlett Heights Entrepreneurial Academy, som er den skole han og hans bror gik på.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Kort efter parkerede Alexander “Sandro” Lisi ved siden af. Narkobagmanden gik herefter hen og tog plads på passagersædet i borgmesterens bil. De to talte i en halv time, hvorefter Rob Ford gik ud af bilen og tissede op ad et træ. Derefter forsatte samtalen.

Under mødet blev Rob Ford også set smide en pose med to tomme sprutflasker fra sig.

For nylig dukkede også en video op, hvor Rob Ford angiveligt sidder og ryger på en crackpibe. 

Alexander “Sandro” Lisi blev anholdt torsdag morgen og skal i retten fredag. Selvom sagerne ser ud til at hobe sig op, så afviser borgmesteren at gå af. Han ønsker heller ikke at udtale sig så længe, retten behandler sagen.

KLIK PÅ BILLEDERNE FOR AT SE DEM I FULD STØRRELSE:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip