Her skal du slå til: Forbavsende få singler på EM-holdet

Der er noget for enhver smag på det danske herrelandshold, som for tiden knokler for at vinde EM-guldet. Hvad enten man er til høje muskelbundter med lange lokker eller almindelig byggede mænd med standard frisure.

Hvis man drømmer om at blive kærester med en af de sveddryppende mænd, skal man lige tænke sig om, inden man kaster sin kærlighed på en af de 16 udtagede EM-spillere.

For der er rigtig langt mellem snapsene, hvis man er på udkig efter en, der er ledig på markedet. Størstedelen af håndboldstjernerne er forlængst afsat til anden side, afslører Dagens.dk's research på området.

STEM HER: Nu skal det afgøres: Hvem er den lækreste på håndboldlandsholdet?

De to målmænd, Landin og Green, har kærester. Landin bor i Tyskland med sin kæreste Liv, og Green og hans kæreste venter deres andet barn.   

De tre fløjspillere har også nok at se til uden for banen. Hans Lindberg blev gift med undertøjsmodellen Jeanette Mackenhauer i 2012. Lasse Svan Hansen og kæresten har ligesom Anders Eggert og hans kæreste Lisa slået sig ned i Tyskland, hvor de to herrer spiller klubhåndbold i SG Flensburg Handewitt.

Samme tendens tegner sig for de store kampmaskiner, der består af ren muskelmasse: 112 kilo tunge René Toft Hansen, Klaus Thomsen på 101 kilo, Jesper Nøddesbo på 100 kilo, Michael V. Knudsen på 99 kilo og endelig spirevippen Henrik Møllgaard Jensen på 97 kilo. Alle de muskler er allerede reserveret. Mens Nøddesbo og Knudsen er gift, er sværvægter Hansen forlovet og Thomsen og Møllgaard med kærester.

De fem bagspillere kan heller ikke prale af at være frie på markedet. Kasper Søndergaard er kæreste med sin Maria og far til en lille dreng, og Mads Christiansen har også kæreste og barn. Både den storsmilende Mads Mensah og målkongen Mikkel Hansen har kærester. Playmakeren fra SG Flensborg/Handewitt, Thomas Mogensen, er gift med Maria, som han har to børn med.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tilbage står EM-truppens formentlig eneste single: 34-årige Bo Spellerberg, der spiller i KIF Kolding København. Den mørkhårede back med 215 landskampe på samvittigheden blev sidste år skilt fra sin håndboldspillende kone, Louise Spellerberg, som han har en datter sammen med.

Så hvis du er til en brunøjet håndboldspiller, der træner otte gange om ugen, og hvis yndlingsfilm er "Dum dummere" og yndlingsbog er "Tempelridderen", bør du overveje Bo Spellerberg.    

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip